Studio Mira brengt je merkemotie tot leven.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Ik ben Griet Carens, grafisch ontwerper en zaakvoerder van Studio Mira. Studio Mira is een bedrijf in grafische vormgeving dat je merkemotie tot leven brengt. Samen gaan we op zoek naar een beeld dat past bij jouw bedrijf en dat meer zegt dan duizend woorden.

Voor zelfstandigen, kmo’s en grotere ondernemingen ontwerp ik logo’s, huisstijlen en alles daarrond waarmee ze zich kunnen profileren als een herkenbaar merk dat ook echt beleefd kan worden. Ik zorg ervoor dat je bedrijfscommunicatie visueel en gevoelsmatig naadloos aansluit bij je bedrijfsvisie. En dat alle communicatiemiddelen, van naamkaartjes en folders tot verpakkingen en banners, harmonieus op elkaar afgestemd zijn.

Om bedrijven nog een stapje verder te laten gaan en écht een connectie te laten maken met hun klanten, heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen van gepersonaliseerde wenskaarten. Helemaal op maat van jouw wensen of op maat van je bedrijf, in jouw huisstijl, met je logo en een passende tekst. Last but not least heeft Studio Mira ook een eigen wenskaartenlabel. Met mijn sobere, warme wenskaarten met positieve boodschappen probeer ik de wereld een tikkeltje mooier te maken.

Ben je op zoek naar iemand die jouw merkemotie tot leven brengt? Welkom bij Studio Mira!
Ik kijk uit naar onze samenwerking.
Griet Carens